De Krösenberg

by | 6 juni 2021 | Nieuws

De Krösenberg in het kort: Nederlandse vereniging, in Duitse natuur, met Franse uitstraling.

Wij zijn een Prettig Bloot-locatie!
Bij de Krosenberg prijkt het Prettig Bloot-label aan de muur. Prettig Bloot-locaties besteden veel aandacht aan de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid. Hierover zijn duidelijke afspraken gemaakt met de belangenorganisatie voor naaktrecreatie NFN Open & Bloot. Op onze locatie kun je veilig en vertrouwd bloot recreëren!
In de Prettig Bloot-brochure lees je wat je als gast op onze locatie mag verwachten en hoe je zelf kunt bijdragen aan de prettige sfeer.
Bij dit keurmerk horen ook het NFN-Veiligheidsprotocol en de Gedragscode.

Reisregels algemeen:
Algemene informatie vind je o.a. op de site van de ANWB ( klik op: Reiswijzer DuitslandDe coronamaatregelen in Niedersachsen zijn per 3 april versoepelt. Voor ons terrein geldt nu het Hausrecht. Dat houdt in dat we, als beheerder, zelf  de regels bepalen. De 3G regel bij ons op het terrein is afgeschaft, wel handhaven we bepaalde hygiënische maatregelen bij het sanitairgebouw (’t Huuske.).
We verwachten dat iedereen met klachten thuisblijft en gaan ervan uit dat iedereen zijn gezonde verstand blijft gebruiken.