Vereniging de Krösenberg

We zijn een actieve en gastvrije vereniging met ongeveer 200 volwassen leden. We zijn aangesloten bij de NFN en de Duitse DFK. Iedereen is welkom, er is geen verschil tussen leden en gasten. We bestaan sinds 1990. De Krösenberg is een terrein met veel privacy. Dat kan ook, omdat we midden in het bos zitten. Dat betekent dat we een natuurlijke omheining hebben, zodat je altijd het gevoel hebt dat je midden in de natuur zit. We zorgen samen dat alles wordt onderhouden.

Een levenswijze in harmonie met de natuur

Daar staan we voor en dat zie je in alles terug. We vinden het belangrijk om respect voor elkaar en onszelf te hebben. We zorgen voor de natuur en het milieu.

Lid worden?

Je bent van harte welkom. Neem via de mail contact op met ledenadm@krosenberg.nl en geef aan dat je lid wilt worden. Je krijgt een aanmeldingsformulier toegestuurd en als dat ingevuld hebt terug gestuurd, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Wij zijn een Prettig Bloot locatie

Wij hebben het Prettig Bloot-label. Prettig Bloot locaties besteden veel aandacht aan de kernwaarden veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid. Hierover zijn duidelijke afspraken gemaakt met de belangenorganisatie voor naaktrecreatie NFN Open & Bloot waar wij bij zijn aangesloten. Op onze locatie kun je veilig en vertrouwd bloot recreëren! Bij dit keurmerk horen ook het NFN-Veiligheidsprotocol en de Gedragscode.

De NFN-Jaarkaart

Alle volwassen leden van onze vereniging ontvangen de NFN-jaarkaart. Deze jaarkaart is geen ledenpas van NFN, maar een belangrijk middel om het veiligheidsprotocol uit te voeren. Hierin hebben wij afspraken vastgelegd over hoe om te gaan met meldingen van ongewenst gedrag. Het doel hiervan is om dit ongewenste gedrag te voorkomen en tegen te gaan. Deze jaarkaart geeft ook het NFN-ledenvoordeel, korting in de NFN-webshop en toegang tot evenementen en blootlocaties.

Lid van onze vereniging? Dan is het NFN lidmaatschap gratis

Dit gaat niet automatisch. Je kunt zelf het basislidmaatschap activeren via het NFN-Ledenportaal: mijn.voeltvrijheid.nl.