+31 610 269 029 webmaster@krosenberg.nl

Welkom op “De Krösenberg”

De Krösenberg is een actieve naturistenvereniging, opgericht in 1990, met een prachtig heuvelachtig bosrijk kampeerterrein. Het is al sinds 1956 een mooie plek voor het naturisme. Ons terrein ligt net over de grens in Duitsland verscholen in het (grens)gebied van Noordoost Twente en de Grafschaft Bentheim. We onderhouden samen ons terrein, genieten in een gemoedelijke sfeer van de omgeving, de gezamenlijke activiteiten en de rust en de ruimte. De kernwaarden zijn vrijheid, openheid, respect en veiligheid.

Het natuurlijke karakter van het verenigingsterrein proberen we zoveel mogelijk in stand te houden. Er zijn 80 vaste plaatsen voor leden en 20 kampeerplekken voor gasten. Je vindt er een modern sanitair blok met gratis douches, een keukentje met wasmachine en droger, een clubhuis met een gezellig terras en een bibliotheek. Veel speelgelegenheden, met onder andere een zwembad, een apart peuterbad, een trampoline, een kabelbaan en een mega zandbak. Ook een moestuin voor leden en gasten ontbreekt niet.

Vanaf ons terrein wandel je zo naar het natuurgebied ” Dal van de Mosbeek” en het “Springendal”. Historische plaatsen zoals Ootmarsum, Uelsen en Bad Bentheim liggen op fietsafstand. Op de site staat meer informatie en foto’s van De Krösenberg. De omgeving is een paradijs voor elke fietser en/of wandelaar. Een plek waar je elke (vakantie)dag geniet van natuur, rust en ruimte. Zin om Twente en de Grafschaft te verkennen, neem contact op met de gastendienst.

Reisregels algemeen:
Algemene informatie vind je o.a. op de site van de ANWB ( klik op: Reiswijzer Duitsland)

Einde kampeerseizoen
30 september 2022

Op 8 april 2023
start het
nieuwe
seizoen

Leden zonder vaste
plek kunnen ook
buiten het seizoen
kamperen

Kijk onder gasten-
reserveren en
vul daar het
kampeerverzoek in

 

 

 

 

De Krösenberg

De Krösenberg in het kort: Nederlandse...
Peuterbad 20200916-1
 Dal van Mosbeek 20200804-1

De Krösenberg

De Krösenberg in het kort: Nederlandse...