De Krosenberg is wegens het Coronavirus voor gasten helaas gesloten.
Leden hebben vanaf 27 mei, met inachtneming van aangepaste omgangsregels, toegang tot het terrein.

De Krösenberg ist bis auf weiteres wegen des Corona-Virus leider für Gäste geschlossen.


24-5-2020 De Krösenberg gaat onder voorwaarden woensdag 27 mei weer open.

Het bestuur is heel blij dat het de vrijheid heeft gevoeld, deze beslissing, goed en uitgebreid doordacht, te kunnen nemen. We zijn ons er echter ook van bewust dat het een ingrijpende beslissing is. Immers, de reden van de tijdelijke sluiting was niet gering. We namen de beslissing uit zorg voor ons allemaal en voor de kwetsbaren onder ons in het bijzonder. En dat, beste mensen is op zichzelf niet veranderd. Corona is nog steeds onder ons en besmetting is nog steeds niet uitgesloten en daarom gaan we ook alleen open onder zeer strikte regels.

Leden zonder vaste plek en kandidaatleden kunnen ook komen kamperen, maar de verordening schrijft voor dat overnachten voor hen voor slechts 60% van het aantal plekken mag. Dat zijn dus 12 plekken.
Om iedereen zoveel mogelijk gelijke kansen te geven is het reserveren van één van die twaalf plekken slechts mogelijk voor de duur van veertien dagen. Alleen als op het einde van die periode, geen nieuwe reserveringen zijn, kan er verlengd worden.
Dat kan echter alleen na overleg met de gastendienst. De gastendienst wijst de plek toe. Iedereen moet verplicht over een chemisch toilet beschikken.
Gedetailleerde informatie over de nieuwe regels die gelden op ons terrein zijn te lezen op de ledenpagina.

N.B. Leden zonder vaste plek en kandidaatleden kunnen natuurlijk komen maar de verordening schrijft voor dat overnachten voor hen voor slechts 60% van het aantal plekken mag. Dat zijn dus 12 plekken.

Om iedereen zoveel mogelijk gelijke kansen te geven is het reserveren van één van die twaalf plekken slechts mogelijk voor de duur van veertien dagen. en alleen als op het einde daarvan, geen nieuwe reserveringen zijn, kan er verlengd worden. Reserveren is dit seizoen NIET mogelijk voor gasten en er is een ledenstop ingesteld.
Dat kan echter alleen na overleg met de gastendienst. De gastendienst wijst de plek toe. Iedereen moet verplicht over een chemisch toilet beschikken. We rekenen op jullie begrip.

Het bestuur van De Krösenberg
———————————————

Het reserveren is dit seizoen alleen mogelijk voor leden, via deze website.

Klik op RESERVEREN en vul het formulier in.

 

Een verblijf op de Krösenberg is vakantie
vieren in het          
buitenland,
met Nederland als achtertuin.

De Krösenberg gaat onder voorwaarden woensdag 27 mei weer open.

Almelo/ Getelo, 24-05-2020Beste Krösenbergers Nu...

De Krösenberg gaat onder voorwaarden woensdag 27 mei weer open.

Almelo/ Getelo, 24-05-2020Beste Krösenbergers Nu...