Welkom op “De Krösenberg”

Om Twente en de Grafschaft Bentheim te verkennen moet je op de Krösenberg zijn. Een paradijs voor fietsers en wandelaars! Dat klopt nog steeds, maar helaas is dit jaar alles anders! Kamperen is voor niet-leden niet mogelijk.

Vanaf 13 september is het kampeerseizoen afgesloten en is er geen gastendienst meer op het terrein.  (Kandidaat-)leden zonder vaste plaats kunnen het hele jaar door, op de Krösenberg komen kamperen. Zij moeten hun verblijf wel aanmelden via de website, ofwel een kampeerverzoek indienen. Klik op RESERVEREN, dan het formulier invullen. Per mail krijg je dan te horen hoe een en ander administratief af te handelen. N.B. Voor leden geldt dat zij buiten het seizoen ook een kampeerverzoek moeten indienen als zij vrienden of familie uitnodigen om te komen kamperen.
Reserveren is NIET mogelijk voor niet-leden en er is voor dit jaar een ledenstop ingesteld.

Corona is nog steeds onder ons en daarom is de toegang tot het terrein wel afhankelijk van de dan geldende regels om de verspreiding van het coronavirus te beperken.  Op 28 oktober is een “lockdown light” voor een periode van 4 weken, als aanvulling op de verscherpte maatregelen van 23 oktober afgekondigd.  Meer details zijn te lezen in het nieuwsitem rechtsonder.

We zijn dit seizoen
wegens het
Coronavirus
voor niet-leden
gesloten.

De Krösenberg
ist bis auf weiteres
wegen des
Corona-Virus
leider für
Gäste geschlossen.

 

23/28 okt Nieuwe coronaregels Nedersaksen

Duitsland voert ‘lockdown light’ van vier weken...
Wezel DSC_0576
paddestoelen-grafheuvel-okt14

23/28 okt Nieuwe coronaregels Nedersaksen

Duitsland voert ‘lockdown light’ van vier weken...