Welkom op “De Krösenberg”

De Krösenberg is een actieve naturistenvereniging, opgericht in 1990, met een prachtig heuvelachtig bosrijk terrein. Het is al sinds 1956 een mooie plek voor het naturisme. Ons kampeerterrein ligt net over de grens in Duitsland verscholen in het (grens)gebied van Noordoost Twente en de Grafschaft Bentheim. We onderhouden samen ons terrein, genieten in een gemoedelijke sfeer van de omgeving, de gezamenlijke activiteiten en de rust en de ruimte. De kernwaarden zijn vrijheid, openheid, respect en veiligheid.

Het natuurlijke karakter van het verenigingsterrein proberen we zoveel mogelijk in stand te houden. Er zijn 80 vaste plaatsen voor leden en 20 kampeerplekken voor gasten. Je vindt er een modern sanitair blok met gratis douches, een keukentje met wasmachine en droger, een clubhuis met een gezellig terras en een bibliotheek. Er zijn veel speelgelegenheden met onder andere een zwembad, een apart peuterbad, een trampoline, een kabelbaan en een mega zandbak. Ook een moestuin voor leden en gasten ontbreekt niet.

Vanaf ons terrein wandel je zo naar het natuurgebied ” Dal van de Mosbeek” en het “Springendal”. Historische plaatsen zoals Ootmarsum, Uelsen en Bad Bentheim liggen op fietsafstand. Op de site staat meer informatie en foto’s van De Krösenberg. De omgeving is een paradijs voor elke fietser en/of wandelaar.

Een plek waar je elke (vakantie)dag geniet van natuur, rust en ruimte. Zin om  Twente en de Grafschaft te bezoeken, stuur dan een kampeerverzoek.
Klik op RESERVEREN, vul het contactformulier in.

NOOT: De ontwikkelingen m.b.t. het covid19 virus zorgen ervoor dat we nog geen zekerheid kunnen geven over het komende kampeerseizoen. Hou daarom de berichtgeving voor Niedersachsen en Nederland in de gaten.

 

We zijn nu,
wegens het
Coronavirus,
voor niet-leden
gesloten.

De Krösenberg
ist bis auf weiteres
wegen des
Corona-Virus
leider für
Gäste geschlossen.

 

Coronaregels Grafschaft Bentheim

Corona maatregelen in Duitsland. (Stand 15 maart...
Peuterbad 20200916-1
 Dal van Mosbeek 20200804-1

Coronaregels Grafschaft Bentheim

Corona maatregelen in Duitsland. (Stand 15 maart...