+31 610 269 029 webmaster@krosenberg.nl

Kom je bij ons kamperen?

Camping De Krösenberg ligt net over de grens in Duitsland tussen de heuvels en de bossen, midden in de natuur. Het is een prachtige plek voor naturisten. Je kunt er heerlijk ontspannen en tot rust komen. We hebben 80 vaste plaatsen voor leden en 22 kampeerplekken voor gasten. We hebben een zwembad, een gezellig terras met clubhuis en ook voor kinderen is er van alles. Er is een peuterbad, trampoline en een enorme zandbak. En uiteraard is de camping voorzien van prima sanitair, een keuken met wasmachine en droger. En als extraatje: een moestuin voor leden en gasten.

Waarom onze leden voor de Krösenberg kiezen?

Het is een prachtig, bosrijk terrein midden in de natuur met vrije en ruime plekken. In een mooie omgeving met een prettige sfeer, gastvrijheid, vriendelijkheid, kleinschaligheid en gemoedelijkheid. 

We hebben een actieve naturistenvereniging

We zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de camping. Onze waarden zijn vrijheid, openheid, respect en veiligheid. Bij ons kan je jezelf zijn. Heb je zin in rust? Wees welkom. Heb je zin in een praatje, een potje jeux de boules of een uurtje werken in de moestuin? Doe gezellig mee.

 

Op 7 april 2023
start het
nieuwe
seizoen

Reserveren?
Vul het
formulier in