Kamperen

Het terrein is het gehele jaar toegankelijk, elke bezoeker of introducé moet zijn bezoek, telefonisch melden bij de gastendienst.
De gastendienst is alleen van mei t/m augustus permanent aanwezig. Buiten deze periode regel je de toegang in overleg met de gastendienst.
Op het terrein is het aantal plaatsen gemaximaliseerd, daarom is er een verblijfsplicht voor gasten. Dat houdt in dat men de tent, caravan of camper ’s nachts niet onbeheerd mag achterlaten, om boventalligheid te voorkomen.
In de periode tussen Hemelvaart en Pinksteren mag van deze regel worden afgeweken.
Verdeeld over het terrein zijn er naast de vaste kampeerplekken, 20 mooie gastenplaatsen waarvan de helft een elektriciteitsaansluiting heeft (4A).
Rustige plekken zijn er in het bos en wie wat meer activiteit wil kan terecht op het centraal gelegen Heide- en Gastenveld.
Het grootste deel van ons terrein bestaat uit dennenbos, de paden zijn onverhard dus minder geschikt voor mensen die moeilijk te been zijn.

Kampeerseizoen: Het terrein is van 13 april tot 14 september voor gasten geopend. 

Aankomst: tussen 13.00 uur en 18.00 uur. Vertrek ’s morgens voor 12.00 uur.
Telefonisch melden op tel.nr 0049 162 4989039 ( Bel bij voorkeur als je nog op de Haller Straße rijdt, daar is meer kans op een goede telefoonverbinding ) 
Als je geen verbinding krijgt, wandel dan het terrein op en volg de bordjes “GASTENDIENST”

Parkeren bij aankomst: 50 meter voor de slagboom, rechts naast het pad.

Reserveren: Bespreken voor de schoolvakanties en met Hemelvaart en Pinksteren is wel aan te raden, we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Een plek met elektra kun je reserveren, een specifiek plaatsnummer niet. 

Caravan onbemand: Gasten mogen hun caravan/tent in het voor- en naseizoen voor max 10 dagen onbemand laten staan in overleg met de gastendienst. Elektra wel afgekoppeld, je betaalt dan alleen overnachtingstarief voor de kampeerplek.

Parkeren op het terrein: Er is een aparte, centrale parkeerplaats voor de auto’s van gasten en leden zonder vaste plaats. 

Gastendienst            gastenplek@krosenberg.nl  voor informatie  buiten het kampeerseizoen.
Telefoon                   0049 162 498 9039  Van 13 april t/m half september kan je alleen  telefonisch reserveren