+31 610 269 029 webmaster@krosenberg.nl

De vereniging

De naturistenvereniging De Krösenberg is opgericht in 1990. Ons 12 ha grote terrein De Krösenberg ligt bij Getelo in Duitsland en biedt al sinds 1956 een plek voor het naturisme. We zijn een actieve, bloeiende en gastvrije vereniging, met momenteel ca 220 volwassen leden. We zijn aangesloten bij de NFN en de Duitse DFK.

Op de Krösenberg kiezen we voor een vorm van recreatie waarbij men respect heeft voor elkaar en ook voor de flora en fauna. Daarbij worden de verschillen in beleving van het naturisme als vanzelfsprekend gezien. We zorgen er gezamenlijk voor dat alles wordt onderhouden en genieten van de ons omringende natuur en voorzieningen op het terrein.

In onze statuten staat het doel van de vereniging  als volgt omschreven:
“Een levenswijze in harmonie met de natuur. Het wordt gekenmerkt door gemeenschappelijke naaktrecreatie, die als doel heeft het bevorderen van zelfrespect, respect voor de medemens en zorg voor natuur en milieu.”

Lid worden?
We verwelkomen graag nieuwe leden, ben je geïnteresseerd? Neem dan via de email contact op met ledenadm@krosenberg.nl  en geef aan dat je lid wilt worden. Je krijgt dan een aanmeldingsformulier toegestuurd en na ingevuld retourneren word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.