Gasten

Leden van een naturistenvereniging of  de NFN zijn van harte welkom op De Krösenberg. Als bezoeker je altijd bij aankomst melden bij de gastendienst. Dat geldt ook voor kinderen, kleinkinderen die op bezoek komen of logeren bij een lid van onze vereniging. Voor kinderen en jong volwassenen onder de 18 is het verblijf gratis, zie ook “Tarieven”.

Reserveren,
vanaf 12 april 2019 is de Krösenberg geopend. Bel dan 0049 162 498 9039

Reserveren of heb je vragen? De gastendienst start op vrijdag 12 april.
I.v.m. de actuele beschikbaarheid van de plaatsen is het in het seizoen alleen mogelijk om telefonisch te reserveren via bovenstaand nummer.

Op ons terrein hebben we 20 ruime gastenplaatsen waarvan 14 met een stroomvoorziening. De plekken liggen verspreid over het gehele terrein. Bij een reservering aangeven of je een elektra aansluiting wenstBij aankomst zoek je in overleg met je gastvrouw of gastheer een geschikte plek. Reserveren van een specifiek plaatsnummer is niet mogelijk.  

Huisdieren

Tijdens het kampeerseizoen mogen gasten één hond meenemen, mits er een geschikte plek beschikbaar is, de gastendienst beoordeelt dat.

N.B. Campers zwaarder dan 3500 kg kunnen we helaas niet toelaten, de bosgrond is daar niet geschikt voor.

Noot: 

Krösenbergleden kunnen gedurende het hele jaar op het terrein kamperen, buiten het hoogseizoen graag contact opnemen met gastendienst via de e-mail.