Om Twente en de Grafschaft Bentheim te verkennen moet je op de Krösenberg zijn. Een paradijs voor fietsers en wandelaars! Dat klopt nog steeds, maar helaas is dit jaar alles anders!

We zijn dit seizoen wegens het Coronavirus voor gasten gesloten.
De Krösenberg ist bis auf weiteres wegen des Corona-Virus leider für Gäste geschlossen.

Leden met een vaste plek hebben, met inachtneming van aangepaste omgangsregels, wel toegang tot het terrein.
Leden zonder vaste plek en kandidaatleden kunnen ook komen kamperen, maar de verordening schrijft voor dat overnachten voor hen voor slechts 80% van het aantal plekken mag. Dat zijn dus 16 plekken.
Om iedereen zoveel mogelijk gelijke kansen te geven is het reserveren van één van die zestien plekken slechts mogelijk voor de duur van veertien dagen. Alleen als er op het einde van die periode nog voldoende plekken vrij zijn, kan er verlengd worden. Dat kan echter alleen na overleg met de gastendienst. De gastendienst wijst de plek toe.

Corona is nog steeds onder ons en besmetting is nog steeds niet uitgesloten en daarom zijn we ook alleen open gegaan onder zeer strikte regels. 

Het bestuur van De Krösenberg
———————————————

Reserveren ( is dit seizoen alleen mogelijk voor leden)
Reserveren: Altijd vooraf onderstaand formulier invullen, zonder aanmelding geen toegang. 
Huisdieren
Tijdens het kampeerseizoen mogen leden één hond meenemen, mits er een geschikte plek beschikbaar is, de gastendienst beoordeelt dat.

N.B. Campers zwaarder dan 3500 kg kunnen we helaas niet toelaten, de bosgrond is daar niet geschikt voor.

Aanvraag reservering alleen voor leden De Krösenberg

8 + 4 =

Noot: 

Krösenbergleden kunnen gedurende het hele jaar op het terrein kamperen, buiten het hoogseizoen graag contact opnemen met gastendienst via de e-mail.