24-03-2020 Belangrijk bericht in verband met het Corona virus!

Vanwege de maatregelen om de sociale contacten in het openbare leven te beperken en zodoende de verspreiding van het coronavirus af te remmen is het voor gasten tot in elk geval 1 juni 2020 niet mogelijk om op ons terrein te kamperen!
Voor reserveringen na die datum kan gebruik worden gemaakt van het reserveringsformulier op deze site
Alle activiteiten vermeld in de agenda tot en met 1 juni 2020 komen te vervallen.

Ook voor leden is de Krösenberg gesloten. Mocht je op het terrein noodzakelijke werkzaamheden of reparaties uitvoeren, dan niet meer dan 2 mensen bij elkaar en geen gebruik maken van gezamenlijke gebouwen/voorzieningen (Douche, toilet, ’t Steeter, ’ t Getervan enz.). Als je de werkzaamheden hebt afgehandeld moet je direct weer vertrekken.

Dank voor jullie begrip en wees allen alert, denk goed om je zelf, je medemens en voldoe aan de regels opgesteld door de Nederlandse en Duitse overheid.
We wensen iedereen de kracht om deze moeilijke en vreemde tijd door te komen.
Het bestuur van De Krösenberg

Gasten

Leden van een naturistenvereniging of  de NFN zijn van harte welkom op De Krösenberg. Als bezoeker je altijd bij aankomst melden bij de gastendienst. Dat geldt ook voor kinderen, kleinkinderen die op bezoek komen of logeren bij een lid van onze vereniging. Voor kinderen en jong volwassenen onder de 18 is het verblijf gratis, zie ook “Tarieven”.

Reserveren

Reserveren of heb je vragen? De gastendienst start op vrijdag 10 april 2020, voor die datum kun je je aanmelden via de mail gastenplek@krosenberg.nl Zie onderstaand formulier
Als het kampeerseizoen geopend is zijn we weer telefonisch bereikbaar onder tel.nr 0049 162 498 9039.
( Noot: 
Gedurende het seizoen is het alleen mogelijk om telefonisch te reserveren via bovenstaand nummer.)

Op ons terrein hebben we 20 ruime gastenplaatsen waarvan 14 met een stroomvoorziening. De plekken liggen verspreid over het gehele terrein. Bij aankomst zoek je in overleg met je gastvrouw of gastheer een geschikte plek. Reserveren van een specifiek plaatsnummer is niet mogelijk.  

Huisdieren

Tijdens het kampeerseizoen mogen gasten één hond meenemen, mits er een geschikte plek beschikbaar is, de gastendienst beoordeelt dat.

N.B. Campers zwaarder dan 3500 kg kunnen we helaas niet toelaten, de bosgrond is daar niet geschikt voor.

Aanvraag reservering De Krösenberg

4 + 13 =

Noot: 

Krösenbergleden kunnen gedurende het hele jaar op het terrein kamperen, buiten het hoogseizoen graag contact opnemen met gastendienst via de e-mail.