Op het verenigingsterrein, dat voornamelijk uit bos bestaat, zijn 80 vaste plaatsen voor leden en 20 kampeerplekken voor gasten. Je vindt er een modern sanitair blok met gratis douches, een keukentje met wasmachine en droger, een clubhuis met een gezellig terras en een bibliotheek. Er zijn veel speelgelegenheden met onder andere een zwembad, een apart peuterbad, een trampoline, een kabelbaan en een grote zandbak. Ook een moestuin voor leden en gasten ontbreekt niet.

Vanaf ons terrein wandel je zo naar het natuurgebied ” Dal van de Mosbeek” en het “Springendal”. Historische plaatsen zoals Ootmarsum, Uelsen en Bad Bentheim liggen op fietsafstand. Op de site staat meer informatie en foto’s van De Krösenberg. De omgeving is een paradijs voor elke fietser en/of wandelaar. Een plek waar je elke (vakantie)dag geniet van natuur, rust en ruimte. Zin om een keer Twente en de Grafschaft te bezoeken, stuur dan via deze site een kampeerverzoek.  Het kampeerseizoen loopt van 9 april t/m 17 september.

NOOT: De ontwikkelingen m.b.t. het covid19 virus zorgen ervoor dat we nog geen zekerheid kunnen geven over het komende kampeerseizoen.  Je kunt middels een kampeerverzoek al wel reserveren, maar garanderen doen we niets. Je krijgt een bericht als een reservering niet door kan gaan.
Hou zelf ook de berichtgeving op onze website in de gaten en volg de regelgeving in Nederland en De Grafschaft Bentheim. (deelstaat Niedersachsen).

Kampeerverzoek: Altijd vooraf onderstaand formulier invullen, zonder aanmelding geen toegang.
Huisdieren: Tijdens het kampeerseizoen mogen leden één hond meenemen, mits er een geschikte plek beschikbaar is, de gastendienst beoordeelt dat.
Campers: Campers zwaarder dan 3500 kg kunnen we helaas niet toelaten, het terrein (de bosgrond) is daar niet geschikt voor.

Kampeerverzoek voor De Krösenberg

2 + 14 =

Noot: Reserveren is NIET mogelijk voor gasten (=niet-Krösenbergleden) en er is voor 2020 een ledenstop ingesteld.