+31 610 269 029 webmaster@krosenberg.nl
Activiteiten op De Krösenberg
Op “De Krösenberg” worden er activiteiten voor jong en oud georganiseerd, door en voor de aanwezige leden en gasten.
Er is geen vast programma, maar wel een Recom die initieert en coördineert.
Verwacht geen animatieteam, de nadruk ligt op eigen initiatief. Het terrein is eigenlijk een grote, beschermde speelplaats. In het hoogseizoen worden vaak activiteiten voor jong en oud spontaan georganiseerd.
Voorbeelden: spelletjes voor de jeugd, een jeu de boules toernooi voor de ouderen, gezellige avonden maar ook nordik walken en creatieve bezigheden onder begeleiding.
Jaarlijks terugkerende evenementen zijn: het paasvuur, het pinksterontbijt en in de vakantieperiode “Kaffee mit Kuchen” en gezamenlijke maaltijden.
Van maart t/m oktober is er elke eerste zondag van de maand een koffieochtend.
Voor de activiteiten zie ook de agenda, de website en het mededelingenbord bij ’t Huuske

Activiteiten op De Krösenberg

Regelmatig zijn er activiteiten. Jaarlijks terugkerende evenementen zijn: het Paasvuur, running dinner, met Pinksteren gezamenlijk ontbijt en ’s avonds het Open Podium. In de vakantieperiode “Kaffee mit Kuchen”, barbecue en gezamenlijke maaltijden. Van maart t/m oktober is er elke 1e zondag van de maand een koffieochtend. 

Voor de kinderen is het terrein eigenlijk één grote, beschermde speelplaats. In het kampeerseizoen worden de activiteiten vaak spontaan georganiseerd. Spelletjes voor de jeugd, een jeu de boules toernooi, gezellige avonden, maar ook nordic walken en creatieve bezigheden. Verwacht geen animatieteam, de nadruk ligt op eigen initiatief van leden en gasten. Er is geen vast programma, wel een Recom die initieert en coördineert. 

Activiteiten worden aangekondigd op het mededelingenbord bij ’t Huuske en ook via de agenda op deze website.

Verder zijn er de werkzaterdagen voor onderhoudswerkzaamheden en tussendoor kleine en grote klussen. wie graag een handje wil helpen, krijgt daar de ruimte voor.