Kamperen

Het terrein is het gehele jaar toegankelijk, elke bezoeker of introducé moet zijn bezoek, telefonisch melden bij de gastendienst.
De gastendienst is alleen van mei t/m augustus permanent aanwezig. Buiten deze periode regel je de toegang in overleg met de gastendienst.
Op het terrein is het aantal plaatsen gemaximaliseerd, daarom is er een verblijfsplicht voor gasten. Dat houdt in dat men de tent, caravan of camper ’s nachts niet onbeheerd mag achterlaten, om boventalligheid te voorkomen.
In de periode tussen Hemelvaart en Pinksteren mag van deze regel worden afgeweken.
Verdeeld over het terrein zijn er naast de vaste kampeerplekken, 20 mooie gastenplaatsen waarvan de helft een elektriciteitsaansluiting heeft (4A).
Rustige plekken zijn er in het bos en wie wat meer activiteit wil kan terecht op het centraal gelegen Heide- en Gastenveld.
Het grootste deel van ons terrein bestaat uit dennenbos, de paden zijn onverhard dus minder geschikt voor mensen die moeilijk te been zijn.

Kamperen

Het terrein is van half april tot half september voor gasten toegankelijk. Krösenbergleden zonder vaste plaats kunnen wel het gehele jaar kamperen. Zij melden zich in het seizoen telefonisch bij de gastendienst; buiten het seizoen sturen zij een email met hun gegevens, en geplande datum van aankomst en vertrek.

Gasten mogen hun caravan niet laten staan zonder dat zij op de camping overnachten. Een uitzondering wordt gemaakt tussen Hemelvaart en Pinksteren; na overleg is het mogelijk tegen een verlaagd tarief de caravan onbemand te laten staan, mits de elektriciteit is afgekoppeld.

Aankomst graag na 13.00 uur en voor 18.00 uur. Bij aankomst 30 m vóór de slagboom rechts naast het pad parkeren om de toegangsweg niet te blokkeren; daarna kunt u de gastendienst bellen of het terrein oplopen zodat zij voor u de slagboom kunnen openen. Het grootste deel van ons terrein bestaat uit dennenbos, de paden zijn onverhard dus minder geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn.

Verdeeld over het terrein zijn er naast de vaste kampeerplekken, 20 mooie gastenplaatsen waarvan er 12 elektra hebben. Rustige plekken zijn er in het bos en wie wat meer activiteit wil kan terecht op het centraal gelegen Gasten- en het Heideveld. Zie ook de plattegrond.

Bespreken voor de schoolvakanties en met Hemelvaart en Pinksteren is wel aan te raden, we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Elektra is wel te reserveren, het is echter niet mogelijk een specifiek plaatsnummer vast te leggen. Natuurlijk houden we rekening met je voorkeur.

Er is een aparte, centrale parkeerplaats voor de auto’s van gasten en leden zonder vaste plaats. Auto’s mogen niet bij de caravan of tent op een gastenplaats geparkeerd worden.

Gastendienst            gastenplek@krosenberg.nl  voor informatie  buiten het kampeerseizoen.
Telefoon                   0049 162 498 9039 van half april t/m half september kan je alleen  telefonisch reserveren