Gasten

Het terrein is voor gasten geopend van 13 april tot 14 september. Als lid van een naturistenvereniging of  NFN ben je van harte welkom op De Krösenberg. 

Reserveren

Je kan contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen en verzenden. Heb je andere vragen dan graag een email naar gastenplek@krosenberg.nl 
Op ons ruime terrein hebben we 80 vaste plaatsen voor leden, 20 gastenplaatsen waarvan 14 met een stroomvoorziening. De caravan/tentplekken zijn verspreid over het gehele terrein. Zie ook de, interactieve, plattegrond.
(Van half april tot half september uitsluitend telefonisch bij onze gastendienst: Telefoon 0049 162 498 9039)

Bij een reservering aangeven of je wel of geen stroom nodig hebt. De gastendienst kan dan direct checken of er een plek met electra beschikbaar is. Reserveren van een specifiek plaatsnummer is niet mogelijk. Bij aankomst op de Krösenberg zoek je in overleg met je gastvrouw of gastheer een geschikte plek. 

Huisdieren

Tijdens het kampeerseizoen mogen gasten één hond meenemen, mits er plek(ken) in het bos vrij zijn. De gastendienst kan daar uitsluitsel over geven.

Aanvraag reservering De Krösenberg

9 + 8 =

Noot: 

Krösenbergleden kunnen gedurende het hele jaar op het terrein kamperen, buiten het hoogseizoen graag contact opnemen met gastendienst via de e-mail.