Het Terrein

De Krösenberg ligt te midden van een prachtig glooiend, bosrijk landschap. Hemelsbreed slechts 100 meter van de Nederlandse grens. Het grootste deel van ons terrein bestaat uit dennenbos, de paden zijn onverhard dus minder geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn. Verdeeld over het terrein liggen de kampeerplaatsen. Rustige plekken in het bos, waar de bosuil en de bonte specht zich regelmatig laten horen en wat meer bedrijvigheid op het Heide- en Gastenveld.

De voorzieningen op ons terrein zijn o.a. een modern sanitairblok, ’t Huuske met warme douches en een invalidentoilet, een bescheiden keukentje bij ’t Steeter en ook wasmachine, droger en draadloos internet ontbreken niet. ’t Getervan is overdag en ’s avonds dé ontmoetingsplek voor de volwassenen met een gezellig terras en een bibliotheek. Een comleet overzicht vind je onder ” Faciliteiten”.

Rondom het jeugdhonk ’t Steeter vind je de speeltoestellen en daar ligt de eindeloze zandbak voor de kleintjes. Bij de iets oudere jeugd zijn de trampoline, kabelbaantje en het zwembad veruit favoriet. In ’t Steeter kijken ze tv, spelen spelletjes of nemen de tijd om te chillen.

Ons terrein biedt iedereen de gelegenheid om te ontspannen, maar als je wel actief wilt zijn is er heel veel te kiezen. Onder het hoofdstuk “Toeristische info ” vind je de informatie over de directe omgeving.